Lăsați-ne un mesaj






    Protecție Saltea Bumbac

    Protecția de saltea Velfont Respira, impermeabil și hiper-respirabil, este realizat din bumbac organic 100% pieptănat, având un fir certificat, extra-moale și foarte plăcut la atingere. Datorită membranei Neotherm® impermeabile și hiper-respirabile, protejează salteaua împotriva lichidelor, permițând totodată pielii să respire și oferind un somn fără transpirație.

    Membrana Neotherm®, exclusivă produselor Velfont, face acest cearșaf de pat mai respirabil decât orice altă protecție impermeabilă de pe piață. Astfel, vaporii eliberați de corp se evaporă mai ușor, oferind o odihnă confortabilă și fără transpirație. Cearceaful este prevăzut cu elastic pe tot perimetrul pentru o fixare perfectă pe saltele cu lungimi de până la 200 cm și înălțimi de până la 35 cm, prevenind deplasările nedorite în timpul nopții.

    Cearceaful Respira este ușor de montat, lavabil la mașină și disponibil și în versiunea de față de pernă cu aceleași proprietăți.

    Acest cearșaf este ideal pentru persoanele care preferă produse organice și doresc să combine impermeabilizarea cu un somn confortabil, fără transpirație.

    • Pret

      L160: 315 lei; L180: 345 lei

    • Dimensiuni

      160x200; 180x200

    • Culoare

      Alb

    • Material

      Bumbac

    Produse Complementare


    In stoc

    Protecție Saltea Bumbac

    Protecția de saltea Velfont Respira, impermeabil și hiper-respirabil, este realizat din bumbac organic 100% pieptănat, având un fir certificat, extra-moale ...

    Deschide whatsapp
    1
    💬 Ai nevoie de ajutor?
    Scan the code
    Mobila Mures
    Buna 👋
    Cum te putem ajuta?